LIVE NOW
Live Muscular Women
Muscular Women Are Live Right Now
Join private chats instantly. Real models. Real-time interaction.
120+ models online now
Start Watching →
NEWS
Welcome to Saradas – The premier female bodybuilding archive.
Support Saradas Keep the archive alive with Bitcoin
BTC QR
1QDxcxUx8pnsZvauyVxTqaJrWkeNhQrPdK Donate →
Main Menu

GREEK

Started by kojak, April 13, 2008, 06:43:43 PM

Previous topic - Next topic

gk

Eνα ναι η οχι ισως πιο χρησιμο, το κατι γινεται δεν βοηθα ιδιαιτερα...
User is currently banned You are not allowed to view links. Register or Login

gk

dabouk

τουλάχιστον εγώ σου απάντησα

δεν μπορώ να πω το ίδιο για σένα (αν δεις πιο πάνω)

gk

Καλημερα,

Dabouk, συγγνωμη αλλα αυτα που ρωτας ειναι λιγο ευαισθητα, υπαρχουν πολλες πληροφοριες στο site για τη Claudia και ειδικα sections. Ναι κανει sessions topless και με πιεση full nude. Ειναι πολυ φιλικη και sexy και κυρια κανει muscle worship. Δεν της αρεσει το wrestling και δεν νομιζω οτι το εχει ιδιατερα αλλα δεν με ενδιαφερει και εμενα και δεν προσπαθησα. Μπορεις να περιμενεις HJ και με λιγη τυχη και πιεση sex.  Για το ποσο αν ηθελες μπορουσες να μου στειλεις ενα μηνυμα. Οι τιμες ειναι γνωστες σε αυτους που κανουν sessions, σε Eλλαδα και εξωτερικο, οι Ευρωπαιες ειναι γυρω στα 300 την ωρα, με λιγη πιεση 500 τις 2 ωρες,

Δεν θεωρω οτι η απαντηση σου ειναι για τετοιου τυπου forum που ειναι παρα πολυ περιορισμενο  και πρεπει να  ανταλλασουμε χρησιμες πληροφοριες.

Καλη συνεχεια

gk

Λοιπον, σε γνωστο bar/restaurant στην Ανατολικη Θεσσαλονικη εμφανιζεται στο bar τυπισσα τουμπανο, γυρω στα 40++ μαζι με μια φιλη της. Βεβαια δινω ενα καλο ποσοστο να ειναι τρανς αλλα η φιλη της σιγουρα οχι και αρκετα εμφανισιμη. Τωρα, μενει με ενα κολλητο top, χερια, πλατη, ωμοι παρα πολυ γυμνασμενοι σε επιπεδο fitness+/light FBB. Μεγαλο σιλικονε στηθος,

kostas

Καλησπέρα τί γίνατε όλοι;;;;;  Που χαθήκατε;;

gk

Αυτο σκεφτομουν και εγω, πολυ ησυχια επεσε

kostas

διακοπές;;; ξεκούραση από sessions;;;

keeper4

Υπάρχει στα αλήθεια άνθρωπος που κουράζεται από σεσσιονς???  :what:

kostas

αναλόγως το session.... Φέτος  τον χειμώνα πως τα είδατε τα πράγματα , ήρθε κάτι καλό εδώ;;;

Strt

πουμουστε??

gk

Η Cindy Landord τι τουμπανο ειναι αυτο, απιστευτη!!!!Και στη Πατριδα ξερα ολα, μας εχουν ξεχασει....

keeper4

Καλησπέρα κύριοι, αν θα μπορούσατε και σας περισσευει θα θελα λίγο κάρμα γιατι μου τελείωσε για κάποιο λόγο! :thanks: :thanks: :thanks:

kostas

Έρχεται η maria wattel στις 21-26 ιουλίου. Πώς σας φαίνεται;; Νομίζω είναι η πρώτη φορά που έρχεται εδώ..

litexlov

Η Wattel είναι θεά. Από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο ιντερνετ, δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές που μπορούν να συγκριθούν μαζί της σε ομορφιά και σε δύναμη. Είναι και πανύψηλη. Αλλά δεν ξερω πόσο κοστίζει.

kostas

Όντως είναι εντυπωσιακή η γυναίκα, απο σήμερα μέχρι και τις 25 ιουλίου θα είναι στην Ελλάδα για sessions , σκέφτεται κανείς να το ''τολμήσει''. Αν εξαιρέσεις το οικονομικο που νομίζω είναι 350 την ώρα, κατά τα άλλα πώς το βλέπετε;;