⚡ Support Saradas
Keep the archive alive with Bitcoin
BTC QR
1QDxcxUx8pnsZvauyVxTqaJrWkeNhQrPdK
Donate →
NEWS
Welcome to Saradas – The premier female bodybuilding archive.
Support Saradas Keep the archive alive with Bitcoin
BTC QR
1QDxcxUx8pnsZvauyVxTqaJrWkeNhQrPdK Donate →
Main Menu

GREEK

Started by kojak, April 13, 2008, 06:43:43 PM

Previous topic - Next topic

Drosia13

ξερει κανενας για την claudia που ερχεται  αθηνα, τι προσφερει?
εννοω στο τελος είναι ανοιχτη σε hj όπως η jana?
αν εχει καποιος λεπτομερειες η' αν είχε δει παλιότερα την claudia μπορεί να μου στείλε ένα pm γιατι σκεφτομαι να της στειλω εναmail αφου ερχεται 28 athens.

Strt

You are not allowed to view links. Register or Login
ξερει κανενας για την claudia που ερχεται  αθηνα, τι προσφερει?
εννοω στο τελος είναι ανοιχτη σε hj όπως η jana?
αν εχει καποιος λεπτομερειες η' αν είχε δει παλιότερα την claudia μπορεί να μου στείλε ένα pm γιατι σκεφτομαι να της στειλω εναmail αφου ερχεται 28 athens.

Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι τις μέρες που έρχεται δεν μπορω... :-(

Πάντως από κουβέντα που είχα μαζί της είναι ανοικτή σε "sensual"...
User is currently banned You are not allowed to view links. Register or Login

gk

εχουμε καμια πληροφορια για το sensual της  Claudias??Αν χερει κανεις κατι ας κανει μια εμημερωση η/και μηνυμα, παντως οι τιμες-τιμες για την Ελλαδα της κρισης...

Strt

Ξέρει κανείς μια Μπάρμπαρα ή Μπάρμπυ που παλεύει??

Αν ναι ας μου γράψει εντυπώσεις και στοιχεία επικοινωνίας εδώ ή με πμ!

litexlov

Δεν έχω ιδέα για την Μπάρμπυ ή Μπάρμπαρα.. Ξέρω όμως την Βαρβάρα, που είναι σε κάποια γνωστά "studios" και είναι δεκτική στο να προσφέρει τις υπηρεσίες της με πάλη και αυταρχισμό. Προφανώς δεν είναι bodybuilder ή μυώδης, είναι όμως μια γεροδεμένη νταρντάνα 1,75 και πολύ χειροδύναμη. Η παλάμη της είναι πραγματικά τεράστια, την συγκρίνω με την δικιά μου  και είναι κατά πολύ πολύ μεγαλύτερη. Έχει πολύ δύναμη στα χέρια και στα πόδια και είναι γυναικάρα με τα όλα της. Πριν καιρό είχαμε βάλει μπραντεφερ και με διέλυσε με μεγάλη ευκολία.
Στα συν είναι ότι έξτρα υπηρεσίες είναι δεδομένες.
Στα πλην, ότι σε στούντιο δεν έχεις τον χρόνο και την άνεση που έχεις σε sessions.

gk

Λοιπον, η Claudia καταπληκτικη, σωμα καθαρα FBB, ομορφη,  sexy, παρα πολυ φιλικη αλλα αρκετα κοντη, παρα πολυ καλο session, αξιζε το κοστος....

dabouk

δηλαδή? κόστος? sensual? FS?

gk

Καλησπερα, επεσε πολυ ησυχια....Εχει κανενας "συναδελφος" καμια πληροφορια αναφορικα με sessions στο Βουκουρεστι??Εχει πολλες και καλες στο HBC αλλα αντε να βγαλεις ακρη, ασε που οι πιο πολλες ειναι να σου φανε το χρονο και μετα απογειωση (!) Αν καποιος εχει κατι θα ειμαι υποχρεος και αν θελει confidential ας στειλει message, ευχαριστω,

Drosia13

καλησπέρα σε όλους. είναι η anna m strong εδώ στην Αθήνα για 2 μέρες και αναρωτιόμουν αν την έχει δει κανένας τελευτάια.
αξίζει να κάνεις κάποιος session μαζί της?
αν την έχει δει κάποιος τεέυταία παρακαλώ ενημερώστε με
ευχαριστώ

gk

Δεν την εχω δει αλλα ειναι πολυ καλη και φιλικη. εχει παρα πολλες κριτικες και ολες ειναι καλες, ειμαι σιγουρος οτι κανει και sensual δουλειες...επισης ειναι παρα πολυ δυνατη. Στη θεση σου θα εκανα ενα session, καλη δυναμη...

kostas

καλησπέρα και χρόνια πολλα, τί γίνεται, βλέπω στο wb270 , ζόρικα τα πράγματα... Μας έχουν στο φτήσιμο τελευταία...

Richi

Γεια χαρά και από μένα σε όλους. Μου αρέσουν πολύ οι μυώδεις και δυνατές γυναίκες και κανονίζω κάθε χρόνο 1-2 session με τη mysteria. Τα τελευταία χρόνια δεν μένω Αθήνα και δεν μπόρεσα να κανονίσω συνάντηση με κάποια άλλη. Επειδή βαρέθηκα να τα σκάω συνέχεια στη mysteria αν γνωρίζει κάποιος φίλος κάποια ελληνίδα που να κάνει session θα το εκτιμούσα να μου στείλει μύνημα με περισσότερες πληροφορίες.

kostas

You are not allowed to view links. Register or Login
Γεια χαρά και από μένα σε όλους. Μου αρέσουν πολύ οι μυώδεις και δυνατές γυναίκες και κανονίζω κάθε χρόνο 1-2 session με τη mysteria. Τα τελευταία χρόνια δεν μένω Αθήνα και δεν μπόρεσα να κανονίσω συνάντηση με κάποια άλλη. Επειδή βαρέθηκα να τα σκάω συνέχεια στη mysteria αν γνωρίζει κάποιος φίλος κάποια ελληνίδα που να κάνει session θα το εκτιμούσα να μου στείλει μύνημα με περισσότερες πληροφορίες.
καλησπέρα, ρίξε μια ματιά στα προηγούμενα posts, κάποια ονόματα έχουν αναφερθεί. Αν δε σε βοηθήσει, περίμενε , μπορεί να αργούμε λίγο να απαντήσουμε, αλλά τουλάχιστον απαντάμε. :)

gk

Καλημερα, τι γινεται με τη περιπτερου της Θεσσαλονικης, ειναι στο καθηκον η οχι, εχω καιρο να περασω

dabouk

κάτι γίνεται ;)