⚡ Support Saradas
Keep the archive alive with Bitcoin
BTC QR
1QDxcxUx8pnsZvauyVxTqaJrWkeNhQrPdK
Donate →
NEWS
Welcome to Saradas – The premier female bodybuilding archive.
Support Saradas Keep the archive alive with Bitcoin
BTC QR
1QDxcxUx8pnsZvauyVxTqaJrWkeNhQrPdK Donate →
Main Menu

GREEK

Started by kojak, April 13, 2008, 06:43:43 PM

Previous topic - Next topic

kostas

Καλωσήρθες, πρέπει να εχεις 10 καρμα. Σου δίνω τώρα ένα.
User is currently banned You are not allowed to view links. Register or Login

kostas

agamemnon

Jaksic παίζει αλλα σόρι παίδες , δεν αξίζει.
Δεν λεει καθόλου .

Θα κλαιτε τα λεφτά σας .

Ματρακά δεν εχω ιδέα .
Θεσσαλονίκη δεν ειναι αυτή; Μια πιτσιρίκα με ωραία δικέφαλα;

Για so balavani έχω ακούσει αλλα δεν ξέρω .

Αυτά.

Strt

Φαίνεται πως έχασα όλο το καρμα μου... από 10κατι τώρα 1...

George(gr)

You are not allowed to view links. Register or Login
Χάθηκα τον τελευταίο καιρό από το forum και δεν είχα παρακολουθήσει τα νέα σας...
Έκανα session με Anna & Jana την άνοιξη!
Και τα δύο καλά αλλά το δεύτερο καλύτερο από το πρώτο!
Το link της Χριστίνας όντως δεν ανόιγει και σ εμένα... Αν ξέρει κάποιος ας μου στείλει!
Για την φθινοπωρινή σεζόν έχω κάνει εκ νέου επαφή με Λίντα & Jelena (η οποία θα είναι Αθήνα αρχές Σεπτέμβρη) και θα προσπαθήσω να τις δω και τις δύο (αν τα βρούμε κάπως στα λεφτά)...
Επίσης έχω "ψήσει" στο fb την Kalliope Matrakas για session... Έχει κατ' αρχάς συμφωνήσει αλλά επειδή δεν έχει ξανακάνει είναι ντροπαλή στο θέμα αμφίεσης και στο θέμα μην "ξεφύγει" προς το σεξουαλικό... Της το πάω πολύ μαλακά, οπότε αν αποφασίσει κανείς σας να της στείλει, με το μαλακό...
Τέλος στο studio oriental filis 104 υπάρχουν (κατά δήλωση της Αντζελας που είναι η επικεφαλής) δύο κοπέλες οι οποίες παλεύουν και μετά... κάνουν τα υπόλοιπα!
Μήπως πρέπει να κάνουμε κανένα group στο fb για πιο εύκολη επικοινωνία??
Καλησπερα. Στο στουντιο 104 εχουν <<ειδικευση >> στα παιχνιδια υποταγης αλλά δεν εχει καποια κοπελα φιτ . Υπαρχουν φωτογραφιες τους στο site που εχουν. Επισης η Αντζελα που ειναι ιδιοκτητρια ειναι εξ αλλαγής φύλλου.  Καλο να το γνωριζει κανεις εκ των προτερων

Strt

Καλησπέρα!
Fit δεν είναι το ξέρω, απλά αναφέρω ότι περιλαμβάνουν ερωτική πάλη στο πρόγραμμά τους!
Όσο για την Άντζελα, χρήσιμη η πληροφορία, αν και δεν είναι ο τύπος μου!

gk

Καλο Απογευμα σε ολους, δειτε τις φωτογραφιες της Fanny Palou στο European Fbbs, εχει photos στην Ελλαδα, τουμπανο....Λετε να ειναι δικια μας??Τι κοβω για Βραζιλιανα αλλα ποτε δεν ξερεις.

Λοιπον, ειδα ενα live sex show το weekend στο Fever στη Θεσσαλονικη,  Inna Teo Sirina, η Ιννα εχει φουσκωσει αρκετα, ειδικα τα ποδια αλλα και χερια, γυρνανε και κανουν show στην Αθηνα και Θεσσαλονικη, αξιζει...

vvvv

Τυχέροι όσοι βρίσκεστε θεσσαλονικη... ερχεται η αρκετα μυώδης Claudia Partenza !!

gk

Και νεα ενημερωση απο Θεσσαλονικη. Περιπτερο στη Τσιμισκη με Αγ Σοφιας απο την αριστερη πλευρα της φορας ακριβως εξω απο το Dil. Η περιπτερου τρομερα γυμνασμενη στα ορια fitness and light FBB, περιμενω σχολια

vvvv

κανα ονομα μάθε να την βρουμε στο facebook :)

kostas

στην Αττική gk , εχτός απο inna που αλλού μπορούμε να συναντήσουμε κάποια τέτοια κοπέλα;;; εννοώ γυμνασμένη;; έστω και περιπτερού δεν πειράζει.. :)

gk

Πρωινες ωρες παρακαλω, αρκετα αγενης η κυρια περιπτερου και ισως οχι Ελληνιδα αλλα πολυ δυνατο!!

kostas

αρκετά αγενής δηλαδή , της μίλησες και σε έβρισε;
στην Αττική καμιά γυμνασμένη κοπέλα που μπορούμε να συναντήσουμε;; εχτός απο τοαυτονόητο[gym], και την inna που ανέφερες

dabouk

Και εγώ τσέκαρα την περιπτερού, επιβεβαιώνω: αρκετά απότομη, σπαστά ελληνικά και μια βέρα ΝΑ με το συμπάθειο (ο,τι κι αν σημαίνει αυτό).....πολύ δυνατό πάντως....

George(gr)

Ειστε τυχεροι στην Σαλονικη αυτον τον καιρο. Και η περιπτερου για καθημερινο μάτι και η Claudia  επισκεψη. Της εστειλα μηνυμα αν θα κατεβει και Αθηνα και ειπε οτι το σκεφτεται γιατι εχει λαβει αρκετα αιτηματα μολις ειδαν οτι ερχεται Ελλαδα. Εμπρος αδέρφια  , να της κανουμε ακομα πιο ελκυστικη την επιλογη για το μέλλον !!!

vvvv

ερχεται και αθηνα η claudia ! ελεγξτε το wb270