LIVE NOW
Live Muscular Women
Muscular Women Are Live Right Now
Join private chats instantly. Real models. Real-time interaction.
120+ models online now
Start Watching →
NEWS
Welcome to Saradas – The premier female bodybuilding archive.
Support Saradas Keep the archive alive with Bitcoin
BTC QR
1QDxcxUx8pnsZvauyVxTqaJrWkeNhQrPdK Donate →
Main Menu

Česko - slovensky

Started by DEA, April 28, 2008, 07:41:18 AM

Previous topic - Next topic

myth

To by ale potom musela najít někoho s hooodně velkou hlavou. :-)

Mě by stačilo, kdyby si se mnou vyšla na rande a nemusela by ani nikam nic házet ;D
User is currently banned You are not allowed to view links. Register or Login

DEA

No ale koukal jsem ještě na fotky z olympiády a veslařky a plavkyně maj taky pěkný těla...
Z atletek pak sprinterky, skokanky o tyči a oštěpařky. Koulařky většinou nic moc...

myth

Ale ty jsou zase velký a silný. :-) Jj, atletky vypadají skvěle, jedna postavička lepší než druhá a docela dost je jich i vysokých. Hlavně výškařek, co jsme si tak všiml.

myth

Neřikejte, že sem už žádný Čech-Slovák nechodí?

stunt

DEA

Chodí, ale už sem nikdo nepíše... :-) vono to fórum nestojí za moc a majitel je navíc kreten. Já se sem jdu jen občas kouknout, zda tu není něco novýho.

myth

No dobře, ale kde by to bylo lepší?

DEA

Rád bych to napsal, ale místní systém je na oba linky alergiský a smázne to...

bench123

a nedá sa to poslať ani súkromnou správou? prosím, lebo tu je to už fakt na prd

myth

Tak to nějak zakoduj. Např. "napíši to foneticky - El Há Art to dohromady a koncovna bude com. No, si určitě chytrý chlapec, tak si nějak poradíš :-) KDyž to nejde jinak, musíme rozjet konspiracy :-) Každopádně bych docela rád zašel někam na forum, kde by toho bylo víc, ikdyž tady to taky bylo ze začátku dobrý, aspoň jsme si stáhl dost věcí...

adasten

čau chlapy.Já jsem chodím od začátku tohoto fora,něco jsem tu nastahoval ale jestly existuje nějaké lepší forum tak mně napište link na mail You are not allowed to view links. Register or Login.Zháním hesla na You are not allowed to view links. Register or Login,artfoto.com,hdphysiques.com pokud máte vyměním za You are not allowed to view links. Register or Login,muscletease.com,muscleelegancemag.com atd.

DEA

tak to je snad magie, už se mi podruhý smáznul celý příspěvek (i s kódováním)

stunt

To musim zkusit, jestli mi to smázne třeba osmdesát pět, tečka sedmnáct. Bodka stoosmdesátsedm a nakonec osmdesáttři. Nevim jestli je to jedno z těch fór, na který je to alergický, ale každopádně za tu ajpí přidejte lomítko a es á efef.

myth

Zatím ti to nevahodil :-)

stunt

Pokud by si to admin zkusil projet google translatorem, tak mu bude jasný která bije :).