⚡ Support Saradas
Keep the archive alive with Bitcoin
BTC QR
1QDxcxUx8pnsZvauyVxTqaJrWkeNhQrPdK
Donate →
NEWS
Welcome to Saradas – The premier female bodybuilding archive.
Support Saradas Keep the archive alive with Bitcoin
BTC QR
1QDxcxUx8pnsZvauyVxTqaJrWkeNhQrPdK Donate →
Main Menu

Česko - slovensky

Started by DEA, April 28, 2008, 07:41:18 AM

Previous topic - Next topic

Mikeff

Krome VIP sekci to jede vsechno....
User is currently banned You are not allowed to view links. Register or Login

Mikeff

⚡ Support Saradas
Keep the archive alive with Bitcoin
BTC QR
1QDxcxUx8pnsZvauyVxTqaJrWkeNhQrPdK
Donate →

Mikeff

Ja si rikam, ze si taky zaplatim VIP, tak mam par dni pockat...vcera sem sem par videii upnul z moji nekolikalety zasoby...
DEA ani se nenapsal, jestli ti dosli DVD....

DEA

Jo dvd došlo, máš SZ....

jinak jsem koukal, že to tady smázlo zase nějakej můj příspěvek..  :-[

Mikeff

No mas a nejen ty, ale i dalsi smazanej post...

You are not allowed to view links. Register or Login
Jo dvd došlo, máš SZ....

jinak jsem koukal, že to tady smázlo zase nějakej můj příspěvek..  :-[

DEA

Vypadá to, že se majitel fóra fakt definitivně zbláznil... :-)

myth

Ahoj Čecho-Slováci. :-)
Tak jsme se konečně propracoval až sem!!! A řikám si, že jsme blbec nehledal už dřív :-) Člověka potěší, když zjistí, že není jedinej čech (Slovák) takhle ujetej. :)

myth

Herdek a když najdu, tolik toho mám na srdci a jak koukám, dlouho nikde nikdo, abych se z toho vykecal. :-)

DEA

No jo, tady to fórum pomalu ale jistě skomírá... bejvalo jedno na You are not allowed to view links. Register or Login ale majitel stránek si koupil novej auťák a neměl pak na zaplacení hostingu :-)))) no tak se to zrušilo. Leda zkus na forum na You are not allowed to view links. Register or Login v sekci musclewomen...

DEA

No podivny je to, ze tu CS sekce ma nejvic prispevku... asi smazali neco nemcum...ti mel msylim vic nez mi, ale ted je to nejaky promazany... asi se proflaklo, ze tam sdileli VIP sekci :-)))))

myth

Jj, když jsme to prohlížel, tak to promázli. Asi jsme míň společensky nebezpeční :-)

Tak když to skomírá, tak to zase rozjedem, ne? :-) No, musclewomen... ne že by to nebylo dobrý, jenže mě tam ještě i chybí výška, když má holka 160cm, tak by musela mít svaly aspoň jako Malá Annie :-D.

DEA

You are not allowed to view links. Register or Login
Jj, když jsme to prohlížel, tak to promázli. Asi jsme míň společensky nebezpeční :-)

Tak když to skomírá, tak to zase rozjedem, ne? :-) No, musclewomen... ne že by to nebylo dobrý, jenže mě tam ještě i chybí výška, když má holka 160cm, tak by musela mít svaly aspoň jako Malá Annie :-D.

Jo, tak 2 metry, to je ideální .-)

myth

Přesně, píšeš mi z duše :-) Ikdyž je fakt, že bych se vůbec nebránil, kdyby byla vyšší, třeba tak 2.5 metru... :-D

Apropo, nedíval se někdo včera na atletiku, ženský vrh koulí? Viliová, vypadá teby suprově!!!

DEA

Jsem koukal zrovna jak rozebírali, jestli je reálné, kolik že važí ta jedna koulařka; tedy ty čísla co dala někam do dotazníku. Prej že jako u juniorky u ní mohly sedět :-)))

myth

Jj, prý 96 kilo. :-))) Taky jsme si řikal, že mi to moc nesedí, když jsem se na ní podíval, tak stehno měla jako já celé tělo. :-))) A hend potom rozebírali Vilovou, že hází kouli jen třemi prsty a chtělo by to pro ní větší. :-)

DEA

No, mohla by někomu uthnout hlavu a házet s ní... :-)