Advertise with us
Reach Your Target Audience
Advertising is hard. We make it simple and effective.
Advertise With Us →
NEWS
Welcome to Saradas – The premier female bodybuilding archive.
Support Saradas Keep the archive alive with Bitcoin
BTC QR
1QDxcxUx8pnsZvauyVxTqaJrWkeNhQrPdK Donate →
Main Menu

Poland / Polska

Started by irvin, February 14, 2011, 01:45:43 PM

Previous topic - Next topic

irvin

czy ktoś tutaj jest z Polski? :)

iohohpp

User is currently banned You are not allowed to view links. Register or Login

prorok

Gdzieś tu był temat założony wcześniej, wyłącznie po polsku.

iohohpp

czy ma ktoś może ten japoński komiks, za cholerę nie rozumiem tych krzków i nie mogę go nabyć.
You are not allowed to view links. Register or Login

biggerisbetter

Panowie,
czy znalazłoby się nas kilku zainteresowanych osobistym spotkaniem z jakąś kulturystką? Może gdybyśmy zebrali się w kilku, któraś z nich wreszcie zdecydowałaby się na przyjazd do Polski...

iohohpp

Do którego miasta? Która? Tzn. o jaki rodzaj urody chodzi?

iohohpp

No i jaki rodzaj "wizyty" chodzi? ;)

biggerisbetter

Wykasuj jakieś prywatne wiadomości, bo masz pełną skrzynkę i nie mogę do Ciebie napisać.

freakpeak

Wiem, że dosyć późna odpowiedź, ale miło spotkać jakieś osoby ze swojego kraju, więc piszę :)

adosan345

Są ludzie, są :)
Nie wiem jak koledzy, ale ja preferuję większe kobiety.
Myślę, że kady myśli o wrestlingu. Jeżeli ktoś chce więcej, musi chyba rozmawiać indywidualnie.
Ogólnie popieram koncepcję przedmówcy.

petfunk

Jestem bardzo ciekaw, czy któraś z polskich sportsmenek zgodziłaby się na sesję. Znacie taką?

freakpeak

Nie sądzę. A jeżeli nawet to znalezienie takiej byłoby trudne i czasochłonne.
Jestem ciekaw jakie laski wy prferujecie, Panowie? Czy fit ,czy dojebane na maxa kulturychy? :D

Damianox3

Może trochę odświeżymy :)
Na pewno miło by było spotkać jakąś kulturystyką/modelki fitness w Polsce, jeśli macie jakieś propozycje albo informacje to pisać śmiało :)
Takie pytanie z innej beczki, macie jakiś sposób na zdobycie podpisanych zdjęć modelek fitness/kulturystek? Pisałem do wielu ale niestety brak odpowiedzi na maila :/ Jak macie jakieś doświadczenia z tym to też piszcie.

danifan

Cześć, siedzę tutaj dobrych kilka lat, interesuję się kulturystyką kobiecą dobre 10 lat i na kilkanaście prób nie było odzewu ;) Niestety, jedynym sposobem na spotkanie jakiejś pani jest pojechanie do ich naturalnego środowiska, czyli siłowni bądź zawody ;)

freakpeak

You are not allowed to view links. Register or Login
Cześć, siedzę tutaj dobrych kilka lat, interesuję się kulturystyką kobiecą dobre 10 lat i na kilkanaście prób nie było odzewu ;) Niestety, jedynym sposobem na spotkanie jakiejś pani jest pojechanie do ich naturalnego środowiska, czyli siłowni bądź zawody ;)
Wyczysć skrzynkę odbiorczą, max max wiadomości :D

A przy okazji gdyby ktos chciał pogadać nt. dojebanych lasek to dajcie znac