LIVE NOW
Live Muscular Women
Muscular Women Are Live Right Now
Join private chats instantly. Real models. Real-time interaction.
120+ models online now
Start Watching →
NEWS
Welcome to Saradas – The premier female bodybuilding archive.
Support Saradas Keep the archive alive with Bitcoin
BTC QR
1QDxcxUx8pnsZvauyVxTqaJrWkeNhQrPdK Donate →
Main Menu

Česko - slovensky

Started by DEA, April 28, 2008, 07:41:18 AM

Previous topic - Next topic

myth

Já se seznámil s jednou milou a hodně vysokou slečnou, tak se spíše věnuji jí ;-)
User is currently banned You are not allowed to view links. Register or Login

myth

⚡ Support Saradas
Keep the archive alive with Bitcoin
BTC QR
1QDxcxUx8pnsZvauyVxTqaJrWkeNhQrPdK
Donate →

DEA

Super, a kde jsou fotky? :-)

myth

U mě v kompu. :-D Asi by nebyla moc nadšená, kdybych její fotky pouštěl bezostyšně na net... Ale až se budeme znát trochu déle, klidně jí řeknu a když nebude proti pochlubím se. :-) Ale svaly nemá, tak asi nebudete moc nadšení, ovšem zase měří dva metry. :-)

DEA

Tak ať začne posilovat... a pak, hlavně to chce nějaký fotky pro srovnání. Pokud je sama, hovno poznáme že má 2m :-)

myth

To se jí vůbec nechce. A asi dobře, protože by přišla o svoje solidní 9 :-D ale mám utrum, protože mě nechala...:-( tak musím najít jinou dlouhánku...:-/

DEA

You are not allowed to view links. Register or Login
To se jí vůbec nechce. A asi dobře, protože by přišla o svoje solidní 9 :-D ale mám utrum, protože mě nechala...:-( tak musím najít jinou dlouhánku...:-/

Tak to mi je líto, ale aspoň se už nemusíš bát sem dát ty fotky ne? :-)

myth

:-D dobrý pokus. :-) Ale věc se na tom nemění, stále by jí to určitě nebylo po chuti... Ovšem když se třeba někdy sejdem na pivu, tak se určitě podelím. :-)

DEA

Přece to nemusí vědět, ne?

myth

To by určitě nevěděla, ikdyž nikdy nevíš...
ale ne. Někde u piva pochlubit to jo, ale sdílet na netu to fakt ne.

DEA

Vím, že už se opakuju,. ale tohle fórum jde fakt do prdele.... těch reklam a jednotlivejch sekcí, to je masakr...

myth

Asi se taky budu opakovat, ale máš jednoznačnou pravdu... a o 2.5 metrovou holčinu se 100 cm bicepsy tu člověk už vůbec nenarazí...

DEA

a na ulici teprve ne... co kdyby jsme zase začali sdílet nějaký zajímavý linky? Má někdo VIP?

myth

Bohužel já ne. :-( A na zajímavý link jsem už nenarazil dlouho...

stunt

Jako správný lurker mám odsud několik desítek GB videí a komixů. Snažím se v tom udělat trošku pořádek, abych to mohl odlifrovat někam na nějaké medium. Předpokládám, že na tom budete podobně. Mohli bychom začli sdílet mezi sebou.

Chtělo by to nějaký pěkný program na dělání náhledů. Bylo by dobré, aby takový program uměl projet všechny podsložky zvolené složky a třeba do ZIP souboru vygenerovat jak náhledy videí, tak i PDFek (+ třeba udělat jeden náhled pro složku s obrázky). Pokud něco takového neznáte, tak to snad naprogramuju ;).

stunt

Mimochodem, víte o tomto You are not allowed to view links. Register or Login ?