⚡ Support Saradas
Keep the archive alive with Bitcoin
BTC QR
1QDxcxUx8pnsZvauyVxTqaJrWkeNhQrPdK
Donate →
NEWS
Welcome to Saradas – The premier female bodybuilding archive.
Support Saradas Keep the archive alive with Bitcoin
BTC QR
1QDxcxUx8pnsZvauyVxTqaJrWkeNhQrPdK Donate →
Main Menu

GREEK

Started by kojak, April 13, 2008, 06:43:43 PM

Previous topic - Next topic

keeper4

Ευχαριστω για την απάντηση gk, μίλησα με τη μυστήρια 150 μου ζήτησε για μία ώρα. Δεν ξέρω το σκέφτομαι ακόμα..

kojak

πολύ καλή ενημέρωση και καλό παζάρι. Να σου πω, με 100 € σε μία ώρα πρέπει να είσαι ο.κ.
Αν πάρεις ολόκληρη ώρα , τη δεύτερη μισή είσαι κουρασμένος και εξαντλημένος. :cool2:

You are not allowed to view links. Register or Login
Αρχικά είχε ζητήσει διακόσια εξήντα για μια ώρα και εκατόν πενήντα για μισή ώρα. Όταν είπα πως μάλλον δεν θα μπορέσω, το κατέβασε σε εκατό το μισάωρο, διακόσια για μια ώρα. Την είδα για μισή ώρα, ήταν η πρώτη μου συνεδρία τέτοιου είδους, αλλά ήταν φοβερή εμπειρία. Δεν είμαι και γυμνασμένος, ούτε ιδιαίτερα δυνατός, κυριολεκτικά με ισοπέδωσε. Μπορούσε να με ακινητοποιήσει σε ένα δευτερόλεπτο με το ένα της μόνο χέρι. Στο μπράντεφερ δεν θα μπορούσα να την νικήσω ούτε σε εκατό χρόνια. Πρέπει να με νίκησε πάνω από είκοσι φορές μέσα σε λίγα λεπτά. Αφού στο τέλος ξεκινούσαμε με το χέρι της κολλημένο κάτω στο τραπέζι και πάλι με νικούσε σε ένα δευτερόλεπτο. Πραγματικά νομίζω πως ήταν είκοσι φορές πιο δυνατή από μένα. Και είναι όμορφη. Αν και τα συμπληρώματα που παίρνει. όπως οι περισσότερες μπντυμπίλντερς, έχουν σκληρύνει τα χαρακτηριστικά της.

kojak

Πες στη Μυστήρια πως έχεις 100 € και θες να συναντηθείτε και να ορίσει αυτή τη διάρκεια του session.
Ξεκαθάρισελοιπόν πως εσύ απλά διαθέτεις τα 100 και αυτή ας κανονίσει το πρόγραμμα.

Ευχαριστω για την απάντηση gk, μίλησα με τη μυστήρια 150 μου ζήτησε για μία ώρα. Δεν ξέρω το σκέφτομαι ακόμα..

kojak

https://www.facebook.com/maria.greca.98

ξέρει κανείς τι παίζει ?

gk

Ήμουνα Θεσσαλονίκη σε ένα strip club το Platinum και είναι μια τύπισσα, όνομα Iron...πολύ γυμνασμένη σε επίπεδο Fitness ++, καταπληκτικοί κοιλιακοί και χέρια/πλάτη. Κάνει και κάτι άγρια Show, αν βρεθείτε αξίζει το κόπο και είναι cool άτομο. Μου είπε ότι ήταν αρκετά πιο πρησμένη αλλά έπεσε γιατί ήταν scary  για stripper!! Επειδή έχουν δυο μαγαζιά ελέγξτε να είναι εκεί.
User is currently banned You are not allowed to view links. Register or Login

gk

Η Suzie φαίνεται πολύ καλή και ψιλή. Αρκετά muscular αλλά ελπίζω να μην την έχει δει να δέρνει μόνο και να είναι χαλαρή στα πιο sensual, έχει κανείς προγραμματίσει να τη δει? Τι ζητάει από χρήμα?

dabouk

Ελληνίδα ή ξένη η κοπελιά από το Platinum?

ο,τι άλλο μπορείς να μοιραστείς, ευπρόσδεκτο !!!

gk

Hungarian filtate!!!

kojak

300 euros και παίζει μετά την πάλη strapoνάρισμα.

Η Suzie φαίνεται πολύ καλή και ψιλή. Αρκετά muscular αλλά ελπίζω να μην την έχει δει να δέρνει μόνο και να είναι χαλαρή στα πιο sensual, έχει κανείς προγραμματίσει να τη δει? Τι ζητάει από χρήμα?

pontikia

Γειά σας κι από μένα.
Οι επιλογές στη χώρα μας είναι ελάχιστες δυστυχώς. Οι ξένες που έρχονται είναι λίγες και ακριβές.
Είχα πάει πριν χρόνια με την Storm (την αγγλίδα) τη Trudy Ireland, τη Renee Toney και τη Musclebeauty.
Δεν έχω δοκιμάσει τη Mysteria αλλά κάποια στιγμή πιστεύω να το κάνω.

Από ελληνίδες bodybuilders δεν ξέρω τι γίνεται. Παλιά είχα δει τη vana αλλά μιλάμε καμιά δεκαριά χρόνια.
Ίσως να γίνεται παιχνίδι μέσω fb.
Είχα μιλήσει στο fb με Κουλέτσιου η οποία είχε κάνει ένα άλλο fake προφιλ για να κανονίζει sessions, αλλά δεν το προχώρησα.
Έχει κανείς καμιά άλλη πληροφορία?

litexlov

H Kouletsioy είναι γυναικάρα. Δεν ήξερα οτι κανει sessions. Tα προφιλ στο φεισμπουθκ που ξέρω είναι "οικογενειακά", καμία νύξη για πάλη κλπ

kojak

litexlov και pontikia και γω δεν καταφέρνω να στείλω pm ............. γιατί ενδιαφέρομαι ............

Strt

Sorry αλλά είχα καιρό να μπω...

Η vikinga ακύρωσε φαντάζομαι εξαιτίας της κρίσης...

Στην Renata είχα δώσει αρχικά 200 plus 100 στην πορεία...

Όσο για την Λίντα, αν την έχετε φίλή στο fb μπορείτε να της στείλετε ευγενικό pm! Φτηνή πάντως δεν την λες...

kojak

nsm, φτηνή δεν την λες, , δηλαδή για τι ποσό μιλάμε περίπου το session ?

litexlov

Ξερει κάποιος να μας πει για την Jelena Jakcic? Ζει μονιμα στην Αθήνα και ίσως κάνει sessions