⚡ Support Saradas
Keep the archive alive with Bitcoin
BTC QR
1QDxcxUx8pnsZvauyVxTqaJrWkeNhQrPdK
Donate →
NEWS
Welcome to Saradas – The premier female bodybuilding archive.
Support Saradas Keep the archive alive with Bitcoin
BTC QR
1QDxcxUx8pnsZvauyVxTqaJrWkeNhQrPdK Donate →
Main Menu

MAGYAROK - HUNGARIAN topic

Started by purpleneck, July 20, 2011, 09:53:02 PM

Previous topic - Next topic

kassa00

Tudom, nem normális, hogy ezen a fórumon ilyet mondok, de mikor nézegettem a Ms. Olympia versenyen készült képeket, nekem a díjat/csekket/virágot átadó szép arcú, magas, fekete hajú lány tetszett messze a legjobban.

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login 

gbandi

You are not allowed to view links. Register or Login
Tudom, nem normális, hogy ezen a fórumon ilyet mondok, de mikor nézegettem a Ms. Olympia versenyen készült képeket, nekem a díjat/csekket/virágot átadó szép arcú, magas, fekete hajú lány tetszett messze a legjobban.

Miért ne lenne normális? Nekem is azok az izmos nők tetszenek, akik meg tudják őrizni a nőiességüket.
User is currently banned You are not allowed to view links. Register or Login

qwertz86

Sziasztok! Boldog Új Évet Kívánok!

Tom86

Sziasztok!
Elég halott a topic. Azért megpróbálom..
Az a kérdésem, hogy van-e közületek valakinek testépítő barátnője.

Szaakasvili

Sajnos nekem nincs de ha lenne valakinek olyan ismerőse aki kipróbálná magát a szőnyegen akkor én megmérkőznék vele. ;) :cool2:

qwertz86

Nekem sincs. Személyesen se ismerek testépítő lányt.

tombrady

Nekem sincs, így a kolléganőmmel kell beérnem. Már nagyon várom a jó időt, hogy újra miniszoknyában jöjjön, és lássam a vádliját, amire ő is büszke. :cool2:

subsonic

kassa00

Sziasztok!
Elég halott a topic. Azért megpróbálom..
Az a kérdésem, hogy van-e közületek valakinek testépítő barátnője.
Nem csodálkozom azon, hogy mindenki azt írja ide, hogy nincs izmos barátnője. Akinek izmos nője van, annak szerintem nincs szüksége arra, hogy ilyen és ehhez hasonló fórumokra járjon...

qwertz86

Sziasztok! Valaki tud róla valamit: You are not allowed to view links. Register or Login ?

m76

Sziasztok! Valaki tud róla valamit: You are not allowed to view links. Register or Login ?

Kicsi a világ, pont belebotlottam kb egy hete. A leg váratlanabb helyen. Istanbul Atatürk nemzetközi repülőtér. Egy gépen repültünk Budapestre, egy 4-5 fős társasággal volt.

BTW Nincsenek meg valakinek a videói youtube-ról? Nekem összeomlott a raid-em és az összes elveszett.

qwertz86

Kicsi a világ, pont belebotlottam kb egy hete. A leg váratlanabb helyen. Istanbul Atatürk nemzetközi repülőtér. Egy gépen repültünk Budapestre, egy 4-5 fős társasággal volt.

BTW Nincsenek meg valakinek a videói youtube-ról? Nekem összeomlott a raid-em és az összes elveszett.

Hát igen, nem egy olyan hely ahol minden nap megfordulhat. Vagy amiről következtetni lehetne, hogy ki ő. :D A videók engem is érdekelnének! És persze boldog új évet mindenkinek!

subsonic

hali! nekem megvan pár elsosorban a szkanderes videok  :letsparty:

subsonic

ha lehetséges karmázatok már fel tízig! :D :hey:

LordDaroth

ha lehetséges karmázatok már fel tízig! :D :hey:

Minek? Semmi értelme