Ingrediënten
200 gram magere franse kwark
4 eieren zonder dooier
30 gram cacao
20 gram erythritol of een andere zoetstof
10 gram Poly-D
Bereidingswijze
Mix alles door elkaar heen. Verdeel het in porties van 50 gram in muffinvormpjes.
Vervolgens heb je 2 keuzes: Invriezen of bakken.
Bakken
Bak het 20 minuten op 180 graden tot het stijf is. Het wordt hierdoor een soort pudding en is warm erg lekker.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAGebakken als luchtige soufflé
Invriezen
Vries het 3 uur in en eet daarna als ijs op. Dit is echt ontzettend lekker vind ik. Heel simpel en eenvoudig maar zeker het wachten waard!
Macronutriënten
32 gram koolhydraten
2 gram vet
50 gram eiwit
346 calorieën
Per portie van 50 gram (~6 stuks)
5 gram koolhydraten
0,3 gram vet
8 gram eiwit
58 calorieën