Pages:
Actions
  • #1 by RobMash on 24 Jul 2015
  • You are not allowed to view links. Register or Login

    Ingrediënten

    200 gram magere franse kwark
    4 eieren zonder dooier
    30 gram cacao
    20 gram erythritol of een andere zoetstof
    10 gram Poly-D

    Bereidingswijze

    Mix alles door elkaar heen. Verdeel het in porties van 50 gram in muffinvormpjes.
    Vervolgens heb je 2 keuzes: Invriezen of bakken.

    Bakken
    Bak het 20 minuten op 180 graden tot het stijf is. Het wordt hierdoor een soort pudding en is warm erg lekker.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERAGebakken als luchtige soufflé
     

    Invriezen
    Vries het 3 uur in en eet daarna als ijs op. Dit is echt ontzettend lekker vind ik. Heel simpel en eenvoudig maar zeker het wachten waard!

    You are not allowed to view links. Register or Login
     

    Macronutriënten

    32 gram koolhydraten
    2 gram vet
    50 gram eiwit
    346 calorieën

    Per portie van 50 gram (~6 stuks)
    5 gram koolhydraten
    0,3 gram vet
    8 gram eiwit
    58 calorieën
Pages:
Actions